BULANIK İLKOKULU

WEB https://bulankilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bulanık Mahallesi
VİZYON : Öğrencilerimiz, çevreye ve topluma karşı duyarlı, sorumluluklarının bilincinde ve her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan bireyler olarak yetişsinler, Mezun olan tüm öğrencilerin mutluluk duyacakları bir mesleği seçerek ortaöğretim kurumlarına gittiği bir okul olmak, Okulumuz, çevrenin (köyün) kültür merkezi haline gelsin. Hizmet öğrencilerimizin geleceği içindir…
MİSYON : Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, ilköğretimin amaçlarını gerçekleştirerek ortaöğretim kurumlarına nitelikli ve daha fazla öğrenci sağlamak temel görevimizdir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bulanık İlkokulu´nun bulunduğu Bulanık Mahallesi, Dulkadiroğlu ilçesine bağlıdır.Kahramanmaraş´ ın doğusunda Çağlayancerit yolu üzerinde merkeze 25 km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 25 KM
Kontenjan Bilgileri :